Sada 2 ks Kovové nohy ke stolu,industrial Černá 60/72 jekl 6

Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Důležitým prvkem konstrukce stolu jsou nohy, které jsou zodpovědné za nosnost a stabilitu výrobku a také za jeho vizuální vzhled. Nohy stolů mohou mít různou konstrukci - jako jedna stojná trubka, rámový rám, několik nohou. V naší společnosti "DMBAU" si můžete objednat výrobu stolových nohou jakékoliv složitosti, v požadovaném množství, z vysoce kvalitního kovu s antikorozní úpravou. Díky vlastní výrobě a přítomnosti konstrukčního oddělení, kde pracují zkušení odborníci, vytváříme nohy pro různé účely - pro kancelářské, barové, laboratorní, jídelní stoly, pro co-workingová centra.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 650
 Kč

Podobné inzeráty

Kovové nohy k lavici Stolové podnože kov 40 cm Loft Set 2ks
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Důležitým prvkem konstrukce stolu jsou nohy, které jsou zodpovědné za nosnost a stabilitu výrobku a také za jeho vizuální vzhled. Nohy stolů mohou mít různou konstrukci - jako jedna stojná trubka, rámový rám, několik nohou. V naší společnosti "DMBAU" si můžete objednat výrobu stolových nohou jakékoliv složitosti, v požadovaném množství, z vysoce kvalitního kovu s antikorozní úpravou. Díky vlastní výrobě a přítomnosti konstrukčního oddělení, kde pracují zkušení odborníci, vytváříme nohy pro různé účely - pro kancelářské, barové, laboratorní, jídelní stoly, pro co-workingová cent... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 650
 Kč
ZÁKLADNA STOLU PAVOUK 120/60 industriální nohy ke stolu, jek
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Důležitým prvkem konstrukce stolu jsou nohy, které jsou zodpovědné za nosnost a stabilitu výrobku a také za jeho vizuální vzhled. Nohy stolů mohou mít různou konstrukci - jako jedna stojná trubka, rámový rám, několik nohou. V naší společnosti "DMBAU" si můžete objednat výrobu stolových nohou jakékoliv složitosti, v požadovaném množství, z vysoce kvalitního kovu s antikorozní úpravou. Díky vlastní výrobě a přítomnosti konstrukčního oddělení, kde pracují zkušení odborníci, vytváříme nohy pro různé účely - pro kancelářské, barové, laboratorní, jídelní stoly, pro co-workingová ce... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 250
 Kč
Nohy ke stolu IKEA LERBERG
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám kovové nohy ke stolu IKEA LERBERG 150 Kč za 2ks K odběru v Turnově
Liberecký kraj
150
 Kč
PRODÁM nohy stolové, stavitelné, různé typy
Před 1 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
PRODÁM nohy stolové, stavitelné, různé typy PRODÁM nohy ke kancelářskému stolu, nohy k jídlenímu stolu, stolové nohy, stojny, stojna vysoká nostnost, nastavitelná výška noh, k dispozici více kusů různé typy: šedá noha s kruhovým připojením rozměr: výška 71-74 cm, průměr nohy 6,5cm, průměr připojení 10 cm, 6 děr na vruty. váha 2kg šedá noha s kosočtvercovým připojením rozměr: výška 71-74 cm, délka kosočtverce délka 34,5 cm, 8 děr na vruty. váha 2,2kg bílá noha s kosočtvercovým připojením rozměr: výška 7... (více v detailu)
Kraj Vysočina
150
 Kč
Nová sada nožů na sýry
Před 1 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
4 ks nožů v kazetě, materiál dřevo - nerez ocel, nové, nepoužité. Cena uvedena bez poštovného.
Karlovarský kraj
190
 Kč
Kovové nohy ikea adils 5x
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Kovové nohy ke stolu/desce, výškově nastavitelné Použité. Ale dobrý stav
Středočeský kraj
200
 Kč
Stolové nohy / podnoží 111 cm (4 kusy)
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Inzeruji jeden nový nerozbalený komplet - v balení 4 stolové nohy o délce 111 cm a nosností 100 kg každá (400 kg komplet). Další rozměry na jednom z... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 000
 Kč
Sada nožů,ruské lžíce,kolečkový otvírák,příbory
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám sadu nožů na sýry nepoužité v dárkovém balení za 900 Kč. Ruské lžíce 6 ks, cenu nabídněte. Retro příbory s dřevěnou rukojetí, kus 150 Kč, kolečkový otvírák na konzervy za 200 Kč, ... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Sada RETRO trubkového stolu a 3 ks židlí
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám RETRO sadu trubkového stolu a 3 ks židlí. Rozměry stolu: x x cm. Rozměry židlí:... (více v detailu)
Olomoucký kraj
9 990
 Kč
WOLTU Barové židle Černá sada 2 kusů
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
WOLTU Barové židle Černá sada 2 kusů v sametu a kovu, 360° otočná židle nastavitelná barová židle s opěrkou zad a nohou, BH139sz-2 O této položce Pohodlné a odolné: sedák je dobře polstrovaný sametem, vnitřek houbou s vysokou hustotou, extrémně měkký a pohodlný, rozměrově stabilní a odolný. Robustní, černě lakované kovové nohy dělají barovou židli stabilnější. Ergonomie: Ergonomická zádová opěrka poskytuje dostatečnou oporu pro záda. Zakřivené sedadlo obepíná vaše tělo, takže se cítíte tak uvolněně, že se ani po delším používání nebudete cítit unavení. Krásné a přidruže... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 100
 Kč
Kufřík se sadou kuchyňských nožů 8 ks
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám pěkný kufřík se sadou kuchyňských nožů 8ks. Nepoužívané, jen jsem je vyzkoušela. Jsem drobná holka a nože mají trošku hrubší ru... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
600
 Kč
4x noha pro stůl IKEA Pahl barva růžová bílá
Před 4 dny - Hlavní město Praha - NEVYHAZUJ_TO
Polovina rámu pro stolní desku dětského stolu IKEA PÅHL, růžová barva. Dvě nohy a dva příčné prvky.
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Deska + nohy stolu
Před 5 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám pracovní stůl 120x75x7cm v imitaci betonu. Stůl je z lisovaného papíru, je tak velmi lehký (s drobným poškozením v jednom z rohů... (více v detailu)
Zlínský kraj
600
 Kč
stůl dubový celomasivní rozkládací 100x200+100cm Nový
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Úplně nový, originál zabalený stůl německé značkové výroby za zvýhodněnou cenu. Jídelní rozkládací stůl celý z masivu dub - lakovaný 100x200+100cm. (Velký a bytelný i po snadném rozložení až na 3 metry). Kvalitní silné kovové rozkladové pojezdy. Rozkladové desky jsou přímo ve stolu připraveny k okamžitému a snadnému rozložení pomoc... (více v detailu)
Plzeňský kraj
29 900
 Kč
Stůl jídelní dřevěný masív
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Dobry den, Nabizim vyrobu tohoto stolu na zakazku Je to extra pevny stul na cely zivot Aktualne mam k dispozici bukove drevo vyschle 5 roku z buků ktere jsem kacel v svatem janu pod skalou ( ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
19 900
 Kč
Jídelní židle černá 6 ks
Před 9 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Jídelní židle černá DCL-408 BK - 6 ks. zakoupeno před 8 měsíci, stav jako nové, důvod prodeje stěhování. Možno zakoupit spolu se stolem cena 3000,- Kč Elegantní jídelní židle čalouněná v černé ekokůži. Potah sedáku a opěráku je dvouřadě prošitý. Švy jsou v barvě... (více v detailu)
Pardubický kraj
4 000
 Kč
Stůl se středovou nohou
Před 10 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Rozměr 102x92x3,5 cm horní deska stříbrná. Noha zakladna průměr 40cm. Výška sto... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 200
 Kč
Sada 3 ks barových židlí zn. Calligaris
Před 9 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám sadu 3 barových židlí zn. Calligaris. Sedáky jsou dřevěné, lakované matným, smetanově bílým lakem. Nohy židlí jsou kovové, pochromované. Výška židlí j... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 500
 Kč
Kvalitní a pohodlné kancelářské židle, mám až 3 ks
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám již nevyužité kancelářské židle Sihoseat M92B černé asi 12 měsíců staré. Mám 4 ks, jsou v top stavu bez známek používání. Pouze osobní vyzvednutí na Praze 1! Cena za 1 ks 2000,- Kč (původní cena 5 tis/ks). Kancelářské křeslo - otočné s asynchronní mechanikou, nosnost 150 kg, plochý sedák s nastavitelnou výškou, bederní opěrka, opěrka hlavy s upravitelnou výškou, pevné područky, s podnožkou, pogumovaná kolečka, plastová konstrukce, materiál potahu textil a síťovina, materiál nohy plast, šířka 62 cm, hmotnost 17 kg Kancelářské křeslo poskytuje maximální komfort při sezení Oceníte možnost nastavení výšky sedáku a výšky opěrky hlavy křesla Výplň sedáku kancelářského křesla tvoří studená pěna (HR pěna) Povrch křesla má látkový potah Díky plochému sedáku je zajištěna rovnoměrná opora Stabilitu a odolnost zajišťuje plastová konstrukce Konstrukce je otočná Výrobní materiál kříže tvoří plast Kolečka jezdí bez problémů jak na měkkých, tak na tvrdých podlahách... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 000
 Kč
Nohy bekant a rám stolu
Před 10 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím výškově stravitelné nohy a obdélníkový rám pracovního stolu . Délka rámu je 79cm. Osobní odběr Brno Žabovřesky . Stůl ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 200
 Kč
DESK FIX 200 - výškově nastavitelný stůl
Před 9 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
SPECIFIKACE / TECHNICKÉ PARAMETRY: Mechanicky výškově nastavitelný stůl DESK FIX 200 bílá podnož přináší moderní design s možností nastavit výšku podnože od 705 do 895 mm. Podnož je kvalitně provedena a ve skutečnosti velmi hezká, vhodná do moderních interiérů. Teleskopický spojovací most je tvarován do kabelového kanálu s průchodkami. To umožňuje čistou organizaci kabeláže. Kabely je možné uložit v teleskopickém mostě a vést průchodkami ve sloupcích. Nastavení výšky stolu je pomocí šrou... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 100
 Kč
DESK FIX 200 - bílá podnož - výškově nastavitelný stůl
Před 9 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
SPECIFIKACE / TECHNICKÉ PARAMETRY: Mechanicky výškově nastavitelný stůl DESK FIX 200 bílá podnož přináší moderní design s možností nastavit výšku podnože od 705 do 895 mm. Podnož je kvalitně provedena a ve skutečnosti velmi hezká, vhodná do moderních interiérů. Teleskopický spojovací most je tvarován do kabelového kanálu s průchodkami. To umožňuje čistou organizaci kabeláže. Kabely je možné uložit v teleskopickém mostě a vést průchodkami ve sloupcích. Nastavení výšky stolu je pomocí šrou... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 100
 Kč
Stolové nohy / podnoží 102 cm (4 kusy)
Před 11 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Inzeruji jeden nový nerozbalený komplet - v balení 4 stolové nohy o délce 101,6 cm a nosností 100 kg každá (400 kg komplet). Další rozměry na jed... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 000
 Kč
Skládací pivní sety pro 10 osob, 3 nohy na lavici
Před 11 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám nové pivní sety 220 x 50 x 25 cm za super cenu 3690 Kč/ks, k dispozici více kusů. -Rychlá a jednoduchá montáž pivního setu -Masivní dřevo s vysokou nosností -Odolnost vůči větru, dešti i slunci díky lakované horní desce -Kvalitní kovová konstrukce s práškovým nástřikem -Stabilita - 3 nohy na l... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 690
 Kč
Bytelné kovové nohy ke stolům,noha ke stolu kovová - více ks
Před 13 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Bytelné výškově stavitelné ocelové stolové nohy - nábytkové nohy ke stolu. Stolová noha má rozměry viz foto: Průměr nohy 60mm, a je plynule stavitelná o 10cm - od 67cm do 77cm + tloušťka desky. Horní část tvrzeného hliníkového profilu pod desku ve tvaru - trojúhelníku o délce 30cm zajišťuje bytelné spojení desky s nohou. Vrchní část má perforaci na osazení úhelníků pro montáž paravanu, případně zakotvení stolu do zdi, nebo zakrytí zadní části stolu další deskou. Spodní část nohy – práškově lakovaná ocel šedé barvy. Nohy demontovány z profi stolů s tloušťkou desek 25-50mm. Vzhledem k pevnosti možné využití i na hrubší z... (více v detailu)
Plzeňský kraj
200
 Kč
Další nabídky najdete zde: Nábytek