Remoska -český Brod .top stav

Prodáno
Hlavní město Praha
Krásná funkční remoska ,dvě misky,malá a velká,dva kabely s přepínačema dlouhý a krá
Hlavní město Praha
500
 Kč

Podobné inzeráty

Krásný bytový doplněk - starožitné rádio, excelentní stav
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Staré rádio - nabízím krásné starožitné rádio Tesla Talisman 308U. Tmavá barva skříňky s nádherným želvinovým vzorkem; rádio je po kompletní renovaci a je plně funkční na všech třech vlnových rozsazích střední, dlouhé a krátké vlny. Výrobce rádia byla Tesla n. p, ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 900
 Kč
Apple iPhone 12 Pro 128GB Graphite - Záruka na zařízení
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobrý den, Rád bych vám nabídl k prodeji mobilní telefon Apple iPhone 12 Pro Charakteristika zařízení. ( popis ) Barva - různé Kapacita - 128GB Stav - 9/10 Popis zařízení. Zařízení je kompletně smazáno přivedeno do továrního zařízení. Vše je 100% funkční a nevykazuje žádnou softwarovou ani hardwarovou chybu. Na zařízení je záruka. - K ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
9 490
 Kč
Budík mudita Harmony
Před 8 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám plně funkční budík mudita Harmony, pokud máte problém s nepříjemným zvoněním budíku nebo s častým koukáním do mobilu před spaním, tento budík umí budit velmi příjemně a upozornit že je čas jít spát. Budík má i relaxační programy. Nabíjí se přes USB C, kabel mohu přidat v případě zájmu. Budík je starý 9 měsíců, je lehce umazaný neboť jsem jej používal převážně v náklaďáku abych ráno... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 500
 Kč
Nádherná Apple klávesnice z r. 2005, SBĚRATELSKÝ STAV
Před 13 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Jde o univerzální verzi USA / EU / GB. Kompletní klávesnice včetně číselných kláves, krásný vzhled a 100% funkční stav (odzkoušeno, klávesnice byla rozebraná a vyčištěná). Vzadu má 2x USB odbočku, připojovací kabel je jako nový, bez proležení a čistý. Všechny šroubky jsou tam kde mají být. Všechny klávesy funkční, nezadrhávají a reagují na stisk všechny v pohodě a stejně (fungují s použitím redukce na USB-C i s aktuálním MacOS - odzkoušeno, ale pak je poloha některých kláves jinde, je to přecijen kousek dělaný na MacOS z roku 2005). Jde o ideální kousek pro kompletaci s nějakým skvostem vaší Apple sbírky. Protože je stáří téměř 20let, tak pochopitelně jsou zde i drobné vady z používání, pro úplnost je popisuji (a jsou i na fotkách - detaily): 1) zadní strana, průhledný plast u krytu USB je zevnitř v délce cca 1cm naprasklý (je to v detailu nalevo). Prasklinka NENÍ zkrz a není ani ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 550
 Kč
Prodám novou nerezovou remosku obsah 2 litry
Před 18 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Prodám novou retro remosku obsah 2 litry Remoska nebyla nikdy použita Je pln... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 899
 Kč
Prodám iPhone 13 - 256 GB, v dobrém stavu
Před 20 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Prodám iPhone 13 - 256 GB, v dobrém stavu Prodám iPhone 13 s kapacitou úložiště 256 GB. Telefon je ve výborném stavu, používaný 2 roky. Kapacita baterie je 86 %, což odpovídá běžnému opotřebení při dvouletém používání. Telefon byl po celou dobu nošen v pouzdru a s ochranným sklem na displeji. Bez výrazných škrábanců či jiných... (více v detailu)
Karlovarský kraj
13 000
 Kč
Odstraňovač skvrn Bissell 36988
Před 26 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám lehce použitý funkční odstraňovač skvrn Bissell 36988 Vysavač pro čištění koberců, čalounění, čištění vozidel. Obj... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 600
 Kč
Čistič koberců Bissell SpotClean ProHeat 36988
Před 28 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám lehce použitý funkční odstraňovač skvrn Bissell 36988 Vysavač pro čištění koberců, čalounění, čištění vozidel. Obj... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 500
 Kč
Prodám retro remosku průměr 25 cm Plně funkční
Před 30 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Prodám retro remosku průměr 25 cm Plně funkční Mohu levně poslat přes zásilkovnu... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 199
 Kč
Prodám plně funkční remosku ETA GRAND-TOP stav.
Před 38 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Prodám plně funkční používanou remosku ETA GRAND s okénkem a plnou výbavou na pečení dortu a bábovek.TOP stav.Pruměr mísy 32 cm.Stav ... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 030
 Kč
REMOSKA ORIGINAL / TYP 500
Před 42 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Retro funkční remoska Karma Český Brod 220 V - 500 W. Průměr 25 ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 190
 Kč
Prodám používanou remosku ETA GRAND s okénkem.
Před 43 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Prodám plně funkční používanou remosku ETA GRAND s okénkem.Pruměr mísy 32 cm.Stav dle fotek.Cena 890 kč.Oso... (více v detailu)
Pardubický kraj
890
 Kč
Prodám retro velkou Grand remosku průměr 32 cm
Před 60 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Prodám retro velkou Grand remosku průměr 32 cm Plně funkční Prodáv... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 799
 Kč
Prodám novou retro remosku v originálním balení
Před 60 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Prodám krásnou novou retro remosku průměr 25 cm v originálním balení 2 pečící misy a originální příslušenství Jedná se o velmi kvalitní komunistický výrobek který vám bude sloužit ještě mnoho dalších desítek let ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 499
 Kč
Prodám novou retro remosku v originálním balení
Před 66 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Prodám novou retro remosku v originálním balení průměr 25 cm Plně funkční Remoska pochází z mé dlouholeté sbírky Jedná se o velmi kvalitní komunistický výrobek kter... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 499
 Kč
Svítilna SOLIGHT (1100 lumenů s dlouhou výdrží)
Před 70 dny - CYKLOBAZAR
Plně funkční a velice zachovalá LED svítilna / čelovka SOLIGHT WN19 se 2 kvalitními LED čipy Cree XML-T6 o svítivosti až 1100 lumenů s dlouhou výdrží (dle výrobce je doba svícení až 13 hodin). V praxi mám ověřené, že to plně stačí aby se lidi ohlíželi zda za nima nepřijíždí auto nebo rolba:) + zejména na kole či lyžích se uchladí i na maximální mód svícení (= nepřepíná po pár minutách na slabší mód). Svítilna má celohliníkové vodotěsné provedení (certifikace IP44 - akumulátor vodotěsný není, ale na kole či lyžích ho snadno dáte do nepromokavé bundy/brašny). Celková váha komplet balení včetně akumulátoru, popruhu a příslušenství je jen 525 gramů (dle výrobce - samotnou svítilnu mohu zvážit na vyžádání). Svítilna má 4 módy svícení: maximální (100% výkonu), střední (50%), minimální (20%) a blikání s možností nasazení na popruh čímž získáte čelovku. Popruh jde seřídit i pro použití na helmu. Svítilna je tak vhodná na nejen ... (více v detailu)
490
 Kč
Žehlička ETA Tiara II
Před 75 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Plně funkční . napařovací žehlička keramická žehlicí plocha příkon 2 200 W 450ml nádržka na vodu regulace teploty i páry výstup páry 40 g/min parní ráz 120 g vertikální napařování Drip Stop Anti Calc samočištění kropení 2... (více v detailu)
Ústecký kraj
249
 Kč
Kärcher WD4 Premium
Před 75 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Prodávám vysavač pro mokré i suché vysávání Již bez záruky Zakoupený před třemi lety Plně funkční Již ho nevyužijeme Původní cena byla 4000 Energeticky úsporný, multifunkční vysavač s extrémně vysokým sacím výkonem z modelové řady Kärcher WD 4. Díky nádrži z ušlechtilé oceli o objemu 20 litrů se skvěle hodí jak pro mokré, tak i suché vysávání. Za zmínku stojí také 2,2 metrů dlouhá sací hadice a 5 metrů dlouhý přívodní kabel. Velkou novinkou je i nová sací hadice a podlahová hubi... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 000
 Kč
Prodám retro remosku průměr 25 cm
Před 174 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Prodám retro remosku průměr 25 cm Plně funkční Dvě pečící mísy Samozřejmě že za 50 let nese známky používání a opotřebení avšak vám jistě upeče vše co si budete přát... (více v detailu)
Kraj Vysočina
849
 Kč
Prodám velkou retro Grand remosku průměr 32 cm
Před 402 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Prodám velkou retro Grand remosku průměr 32 cm Plně funkční Samozřejmě že za 50 let se najdou kosmetické vady na bakelitovych uších Avšak se jedná o k... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 799
 Kč
Stará remoska a vařič.
Před 242 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám starou remosku se třemi nádobami a vařič ,jen jeden kabel ,pasuje do obou spotřebičů.Funkční.
Středočeský kraj
1 000
 Kč
remoska na chalupu na léto
Před 135 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám plně funkční remosku. Využijete v létě na chalupě. Novou remosku pořídíte dne... (více v detailu)
Středočeský kraj
250
 Kč
El. Remoska R 21F Teflon nová, nepoužitá, záruka
Před 315 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Nová nepoužitá Remosku R 21F Teflon Classic v originální krabici. Záruka 2roky . V Ostravě předám osobně jinak i zašlu . Platí do smazaní inzerátu. popis: REMOSKA se skládá ze 3 částí. Víko s topným tělesem obr. 2 Horní část víka je vyrobena z nerezového plechu se zrcadlovou vrstvou a skleněným průhledem . Pára, vzniklá při pečení, je odváděna přes ventily ve víku. Dolní část víka je potažena nepřilnavým materiálem Teflon Classic. Přívodní kabel se zástrčkou je při... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 199
 Kč
Remoska Tria Multicooker - DOVOZ ZDARMA
Před 116 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
V RÁMCI PRAHY MOŽNOST DOVOZU ZDARMA. Prodám nepoužitou Remosku Tria. Nevhodný dárek. Remoska je nepoužitá, pouze byla jednou vybalená. Vše v původním balení. Technické specifikace: Kategorie Remoska Tria Záruka 2 roky Hmotnost 8.5 kg Povrch Nepřilnavý Pečicí víko S okénkem Velikost (objem pečení) 3 litry Využití Pečení, vaření, dušení Objem 4,5 litru pro vaření/3 litry pro pečení Příkon 610 W Povrchová úprava... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 999
 Kč
Prodám remosku průměr 25 cm Plně funkční
Před 425 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Prodám retro remosku průměr 25 cm Plně funkční Mohu levně poslat přes zásilkovnu Prodávám to co vidíte na fotkách
Kraj Vysočina
1 199
 Kč
Další nabídky najdete zde: Domácí spotřebiče