Dům - NOVÁ dřevostavba 4kk

Dům - NOVÁ dřevostavba 4kk
Před 134 dny - Jihočeský kraj - SPECHATO
Nabízím nový dům ( dřevostavba ) 4kk, celková plocha domu 88m2 Dům má vstupní chodbu, šatnu, rozdělovací halu, samostatnou koupelnu, samostatné WC, 2 x studentský pokoj, obývací pokoj s kuchyní, ložnici - součástí koupelna se sprchovým koutem a WC. Dům je včetně projektu. Vybavení domu : Obložkové zárubně + dveře v celém domě, plastová okna a dveře v barevném provedení, venkovní probarvená fasáda, mramorové venkovní parapety, 2 x vybavená koupelna, WC, obklady, dlažby, podlahové krytiny - linoleum + lišty, litá podlaha, podlahové topení, sedlová střecha, kuchyňská linka 340cm včetně trouby a varné desky, pákové baterie, nerez... (více v detailu)
Před 134 dny
Jihočeský kraj
2 499 999
 Kč

Podobné inzeráty

PlaceholderNo Image
Rodinný dům 5+1 v Opavě... Cena k jednání...
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodáme rodinný dům v Opavě. Je to kostka s rovnou střechou, přízemí + první patro na ulici Ovocná. Půdorys má 87m2, takže obě patra mají dohromady kolem 150 - 160m2. Dům je podsklepen a s garáží. V přízemí je kuchyň bez kuchyňské linky, koupelna s úpravami, samostatné WC, komora a obrovský obývací pokoj o velikostí dvou pokojů... Na šířku má 4 metry, na délku 8 metrů... V prvním patře jsou 4 pokoje, j... (více v detailu)
Před 6 dny
Moravskoslezský kraj
5 900 000
 Kč
bezbariérový byt 3+kk - ul.Nad Štolami, Odolena Voda
bezbariérový byt 3+kk - ul.Nad Štolami, Odolena Voda
Před 12 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Ihned k dispozici, družstevní bezbariérová bytová jednotka se splacenou anuitou. Ve výhradním zastoupení majitele jsme pro vás připravili prodejní nabídku družstevního bytu o dispozici 3+kk se sklepem. Byt se nachází v 1.NP cihlového bytového domu s výtahem v ulici Nad Štolami, Odolena Voda. Celková užitná plocha bytu činí 67,01 m². Bytovou jednotku z roku 2004 tvoří obývací pokoj s kuchyňským koutem, jeden průchozí samostatný pokoj a jede neprůchozí pokoj, který vznikl oddělením a aktuálně slouží jako ložnice, koupelna jednotky se sprchovým koutem, samostatné WC, prostorná vstupní chodba a šatna. Byt k prodeji částečně vybaven. Kuchyňská linka vybavena všemi spotřebiči (myčka, lednička s mrazákem, horkovzdušná trouba, mikrovlnná trouba, sklokera... (více v detailu)
Před 12 dny
Středočeský kraj
4 799 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk 74 m2 Ruská, Náchod
Pronájem bytu 2+kk 74 m2 Ruská, Náchod
Před 15 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Dovoluji si Vám nabídnout do podnájmu mezonetový družstevní byt s terasou v kompletně zrekonstruovaném bytovém domě s celkem 19-ti bytovými jednotkami ve čtyřech nadzemních podlažích. Objekt se nachází v mimořádné lokalitě s výhledem na celý Náchod, v krátké docházkové vzdálenosti od pěší zóny s obchody a od vlakového a autobusového nádraží. Dům je postaven a koncipován jako nízkoenergetický ve třídě C - "úsporná". Centrálním zdrojem pro vytápění objektu je tepelné čerpadlo, které spolu s masivní tepelnou izolací obvodového pláště a plastovými okny zaručuje velmi nízké provozní náklady. K dispozici je zároveň společná kočárkárna. V domě je kompletní rozvod pro příjem TV v kombinaci DVB-T a SAT a internet. Nabízený byt je dvoupodlažní s podlahovou plochu 74,09 m2 a se soukromou terasou o rozloze 21,3 m2 s výhledem na město a zámek. Byt se skládá ze vstupní chodby, koupelny s WC, obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ve druhém patře je ložnice, dále galerie vhodná... (více v detailu)
Před 15 dny
Královéhradecký kraj
13 900
 Kč
Prodej byt 3+1, 65 m2 - Broumov - Nové Město, ev.č. 02827
Prodej byt 3+1, 65 m2 - Broumov - Nové Město, ev.č. 02827
Před 15 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Ev.č. 02827 Slunný byt v osobním vlastnictví po kompletní rekonstrukci s výhledem na Broumovské okolí. Nabízíme Vám jedinečnou příležitost vlastnit byt orientovaný na jihovýchod s úžasným výhledem do okolí. Tento krásný byt o dispozici 3+1 a velikosti 65m2 prošel nedávnou kompletní rekonstrukcí a nabízí vše, co si můžete přát pro moderní a pohodlné bydlení. Dispozice bytu: Hned po vstupu Vás uvítá prostorná chodba, která poskytuje dostatek prostoru pro uskladnění vašich věcí, abyste měli vše co potřebujete po ruce. Z chodby dále vedou vstupy do koupelny, samostatné WC, modernizované kuchyně s jídelním koutem a se vstupem na balkon a dále do samotného srdce bytu - obývacího pokoje, kde se rodina může setkávat a sdílet příjemné společné chvíle. Další dvě oddělené místnosti, které jsou neprůchozí, nabízejí dostatek prostoru pro soukromí. Jedna slouží jako prostorná ložnice, kde si budete moci užívat klidné chvíle. Druhá místnost je ideální pro dětský pokoj, kde vaše děti budou mít svůj... (více v detailu)
Před 15 dny
Královéhradecký kraj
2 399 000
 Kč
Prodej rodinné domy, 123 m2 - Nový Bydžov -
Prodej rodinné domy, 123 m2 - Nový Bydžov -
Před 34 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej rodinné domy, 123 m2 - Nový Bydžov - Chudonice.Máme pro vás jedinečnou příležitost stát se majiteli krásného rodinného domu o dispozici 3+kk a výměře 123 m2. Tento dům se pyšní velkou zahradou o rozloze 1405 m2, prostornou garáží (33 m2), krytou pergolou a útulným zahradním altánem. Dům prošel důkladnou renovací a je částečně vybavený. V domě je prostorný a světlý interiér, moderní kuchyňský kout spojený s obývacím prostorem, odkud je nádherný výhled do zahrady a přímý vstup k zahradnímu altánu. Dále je zde prostorná ložnice, dětský pokoj, samostatné WC, koupelna s toaletou a praktická spižírna. Podkroví je částečně připravené k dokončení, což vám umožní přizpůsobit si dům podle svých p... (více v detailu)
Před 34 dny
Královéhradecký kraj
6 990 000
 Kč
Rodinný dům
Rodinný dům
Před 46 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
SLEVA - CENA K JEDNÁNÍNabízíme na prodej hrubou stavbu rodinného přízemního domu o velikosti 4kk a výměře 198m zastavěné plochy. Stavba je z roku 2019. Ideální pro dokončení dle vlastních představ. V domě se nachází garáž, technická místnost a dílna. Dále chodba se šatnou, prostorný obývací pokoj orientovaný na jihozápad s přípravou na krbová kamna, kuchyňský kout se spíží, samostatné WC, koupelna s WC a s přípravou pro vanu i sprchový kout. Dále dva dětské pokoje také orientované na jih... (více v detailu)
Před 46 dny
Plzeňský kraj
5 450 000
 Kč
Rodinný dům 3+kk s výminkem 1+1 Stará Břeclav
Rodinný dům 3+kk s výminkem 1+1 Stará Břeclav
Před 602 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje koupi rodinného domu v klidné části města Břeclavi. Rodinný dům má dva samostatné pokoje, obývací pokoj navazující na kuchyňský kout, koupelnu s vanou i sprchovým koutem, samostatné WC. Na dům je v přípravě vyřešena možnost další samostatné bytové jednotky. Celý dům prošel významnou rekonstrukcí. V domě jsou vyměněna plastová okna, vyřešeny podlahové krytiny, koupelna i WC, kuchyňská linka, interiérové dveře, vestavné skř... (více v detailu)
Před 602 dny
Jihomoravský kraj
5 800 000
 Kč
Prodej byty 3+1, 70,4 m2, Praha - Chodov.Slunný
Prodej byty 3+1, 70,4 m2, Praha - Chodov.Slunný
Před 139 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej byty 3+1, 70,4 m2, Praha - Chodov.Slunný byt 3+1, v Praze 4 - Chodov, Zdiměřická ulice. Rádi bychom Vám představili jedinečnou příležitost vlastnit slunný byt 3+1, o rozloze 70,4 m2 v klidné lokalitě Prahy 4 - Chodov, v prestižní Zdiměřické ulici. Tento byt je ihned k dispozici k nastěhování a nabízí moderní vybavení pro Váš komfortní život. Dispozice bytu: obývací pokoj, kuchyň, chodba, koupelna, samostatné WC, 2 neprůchozí pokoje, komora a lodžie o výměře 7 m2. K bytu náleží dva sklepy o výměře 1 m2 každý, poskytující dostatek úložného prostoru. Nová koupelna a kuchyňská linka: v bytě najdete novou zděnou koupelnu s WC a moderní kuchyňskou linku. Bezpečnostní dveře na kartu zvyšují Váš pocit bezpečí. Generální oprava domu: celý dům prošel kompletní generální opravou, včetně nové zatep... (více v detailu)
Před 139 dny
Hlavní město Praha
6 720 000
 Kč
Kanc. místnosti, ul. Pod Vrškem
Kanc. místnosti, ul. Pod Vrškem
Před 116 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Pronájem kancelářských místností, ul. Pod Vrškem, Zlín.. Nabídka pronájmu dvou kancelářských místností s kuchyňkou, lodžií, koupelnou a parkovacím místem u objektu. Prostor o podlahové ploše 66 m2 s lodžií 4 m2 se nachází ve 3. NP zděného domu ve Zlíně, ulice Pod Vrškem v klidné lokalitě u lesa. Dispozice prostoru - prostorná vstupní chodbou, jedna samostatná kancelář, velký prostor s kuchyňskou linkou a výstupem na lodžii, koupelna s vanou, WC, oknem. PŘEDNOST této nabídky: Malý polyfunkč... (více v detailu)
Před 116 dny
Zlínský kraj
13 000
 Kč
Dům - NOVÁ dřevostavba 4kk
Dům - NOVÁ dřevostavba 4kk
Před 115 dny - Ústecký kraj - PROFIT_INZERCE
Nabízím nový dům ( dřevostavba ) 4kk, celková plocha domu 88m2 Dům má vstupní chodbu, šatnu, rozdělovací halu, samostatnou koupelnu, samostatné WC, 2 x studentský pokoj, obývací pokoj s kuchyní, ložnici - součástí koupelna se sprchovým koutem a WC. Dům je včetně projektu. Vybavení domu : Obložkové zárubně + dveře v celém domě, plastová okna a dveře v barevném provedení, venkovní probarvená fasáda, mra... (více v detailu)
Před 115 dny
Ústecký kraj
2 499 999
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 365 m2 - Frýdlant nad Ostravicí - Nová Ves
Prodej, Rodinné domy, 365 m2 - Frýdlant nad Ostravicí - Nová Ves
Před 602 dny - HYPERINZERCE
Exkluzivně Vám nabízím výjimečnou prostornou nemovitost v podhůří Moravskoslezských Beskyd ve městě Frýdlant nad Ostravicí. Největší předností domu je velikost a dostatek prostoru. Dům je členěn do 3 samostatných částí, které pokud budete chtít mohou fungovat zcela samostatně: A) Rodinný dům – prostor pro bydlení B) Podnikání – prostor pro podnikání nebo sídlo firmy C) Byt 2+kk – prostor pro bydlení pro Vaše rodiče, děti nebo pro dlouhodobý pronájem Všechny 3 části mají svůj samostatný vchod. Zároveň jsou všechny části vzájemně propojeny a můžete je používat k jednomu účelu – bydlení pro Vaši rodinu. A) Rodinný dům – prostor pro bydlení V přízemí domu se nachází obývací pokoj, kuchyň s jídelnou, posilovna, zastřešená terasa, WC, koupelna a technická místnost. Rohová kuchyňská linka se zabudovanými spotřebiči navazuje na jídelnu a dále pokračuje do obývacího pokoje s kamny. Dále je v přízemí posilovna. Z obývacího pokoje a posilovny je výstup na terasu. Zastřešená terasa je ideáln... (více v detailu)
Před 602 dny
13 900 000
 Kč
Oprav dům po babičce Nově 6/2024, vyřídíme ON-LINE
Oprav dům po babičce Nově 6/2024, vyřídíme ON-LINE
Před 445 dny - HYPERINZERCE
Oprav dům po babičce vyřídíme on-line ,,na klíč´´. Uděláme projekty k dotacím včetně energetického odborného posudku a podání žádosti samotné. Potřebujete zateplit dům, vyřídit dotace a především... (více v detailu)
Před 445 dny
Neuvedeno
Nabízíme k pronájmu výborně dispozičně řešený rodinný dům v klidné obci s dobrou dostupností doPrahy
Nabízíme k pronájmu výborně dispozičně řešený rodinný dům v klidné obci s dobrou dostupností doPrahy
Před 572 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Dispozičně je dům řešen jako 5+1 s výměrou obytné plochy 244 m2 (bez garáže a terasy). V přízemí je prostorný obývací pokoj prakticky propojený s kuchyní, jídelnou a také terasou. Kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou ve vyšším standardu (myčka, lednice, trouba digestoř). Další místnost lze využít jako ložnici, pracovnu, nebo dětský pokoj. Dále se zde nachází prostorná koupelna se sprchovým koutem, samostatné wc, předsíň (vstup do garáže) a světlá hala, ze které se po schodech vstupuje do prvního patra. Pod schodištěm je praktický úložný prostor. V prvním patře jsou tři neprůchozí pokoje (největší z nich má lodžii a šatnu), samostatné wc a koupelna s vanou. Dům je nízkoenergetický a ko... (více v detailu)
Před 572 dny
Středočeský kraj
45 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Nářadí a stavebnictví