Prodej - zahradní relaxační lehátko s podnožkou

Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám nové nepoužité zahradní relaxační lehátko s podnožkou, barva konstrukce tmavě šedá, výplet tmavě šedý melange - kvalitní elastická a s... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 800
 Kč

Podobné inzeráty

Relaxační křeslo s podnožkou
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
MCW Relaxační křeslo M56, TV křeslo TV křeslo s otomanským taburetem, imitace kůže eukalyptové dřevo ~ krémová https://www.mall.cz/sedaci-nabytek/mcw-relaxacni-kreslo-m56-tv-100119242744 PC 6.600Kč Křeslo lze naklápět přenášením váhy (s možností... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 300
 Kč
Teakový nábytek zahradní - 6x křeslo - 2x lehátko
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Teakový nábytek zahradní zn. Jutlandia, skandinávský ,celkem 6x křeslo vysoké polohovací, skládací, plus 2 lehátka polohovací, mosazné panty, polohování, skládací, plus 2 stoličky z tvrdého dřeva, skládací. Vše lze udržovat a čistit, wapkou, ostříkat a konzervovat o... (více v detailu)
Plzeňský kraj
10 000
 Kč
Teakový nábytek zahradní - 6x křeslo - 2x lehátko
Před 2 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Teakový nábytek zahradní ,celkem 6x křeslo vysoké polohovací, skládací, plus 2 lehátka polohovací, mosazné panty, polohování, skládací, plus 2 stoličky z tvrdého dřeva, skládací. Vše lze udržovat a čistit wapkou, ostříkat a konze... (více v detailu)
Plzeňský kraj
10 000
 Kč
Zahradní lehátko
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím zahradní lehátko včetně podušky. Barva tmavě hnědá.
Olomoucký kraj
1 150
 Kč
Relaxační lehátko LOMMA
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám relaxační lehátko LOMMA v původním balení, ještě nerozbalené. Materiál: hliník, plast textil. Lehátko má rozměry: délka 130cm, šířka 66cm, výška 99c... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 000
 Kč
Relaxační houpací lehátko pro dva
Před 5 dny - Liberecký kraj - BAZOS
☎️732898505☎️ Prodám houpací relaxační lehátko pro dva. Prosím kontaktujte mě na můj telefon.
Liberecký kraj
3 500
 Kč
Designové zahradní lehatko TOP stav
Před 1 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
TOP stav 9 z 10. Aktuální cena 21 tis+ Prodáváme za 14.999. Důvod prodeje: kvůli dlouhodobému bydlení v zahraničí nevyužíváme Barva: Stone/šedá Rozměry: v. 25 cm, š. 120 cm, h. 190 cm Materiál: syntetická tkanina, plast, práškově lakovaná ocel Doplňte svou terasu o pohodlná lehátka a poufy, které jsou vyrobeny z vysoce kvalitní textilie odolné vůči rozmarům počasí i slunečnímu záření. Náplň je vyrobena z materiálu EPS, tedy polystyrenu, který je odolný v objemu, tvaru i stárnutí. Náplň EP... (více v detailu)
Hlavní město Praha
14 999
 Kč
BABYBJORN lehátko Bliss Anthracite
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Relaxační lehátko BabyBjörn. Ergonomické lehátko s přirozeným houpáním Vašeho miminka. Není potřeba kupovat baterie, jelikož dítě si vlastními pohyby vytváří příjemný houpavý po... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 500
 Kč
Kovová zahradní lehátka
Před 4 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím 2ks kovová zahradní lehátka lehátka nepoškozená. Nutno opravit stínítka. Cena za kus
Plzeňský kraj
750
 Kč
Zahradní lehátko
Před 4 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám zahradní lehátko s polštářkem, krásný stav, je skládací. P... (více v detailu)
Plzeňský kraj
300
 Kč
Lehátko (smrk + dub) masiv
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Relaxační dvoumístné lehátko - parametry Rozměry latí 6/4 cm Rozměry stojny 10/10cm Dubové podstavce proti spodní vlhkosti. Ošetřeno dvěma vrstvami nátěru v odstínu cedr... (více v detailu)
Plzeňský kraj
9 400
 Kč
NOVÉ ZAHRADNÍ LEHÁTKO KETER DAYTONA PC 4100,-
Před 2 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
PRODÁM ZCELA NOVÉ, POUZE NA FOCENÍ VYBALENÉ ZAHRADNÍ LEHÁTKO KETER DAYTONA, PŮVODNÍ CENA 4100,- VIZ FOTO. LEHÁTKO JE ZCELA NOVÉ, BYLO VYBALENÉ POUZE NA FOCENÍ, POLŠTÁŘE JSOU JEŠTĚ ORIGINÁL ZAVAŘENÉ V IGELITU. JE U DODAVATELE V ZÁRUCE DO 09/2025 DŮVOD PRODEJE JE DVOJITÝ DÁREK :-(( PO... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 200
 Kč
Podnožka Poang
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám podnožku Poang z Ikea. Rám z tmavě hnědého dekoru dřeva, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
550
 Kč
Zahradní lehátko Chilly Billy
Před 4 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízím nove zahradní houpací lehátko Chilly Billy - provedeni červené nebo zelené Osobní předání možné Praha, Kralupy n... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 400
 Kč
Dřevěná zahradní lehátka různé barvy. Vyrobená v Česku.
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Bazarová plážová lehátka za výhodné ceny. Lehátka jsou skládací a polohovatelná. Ideální na terasu, zahrádku, do letního kina, do kempu, na festival, ... Sklad v Praze. Doprava kamkoli po ČR. Lehátka jsou vyrobená v Česku z bukového dřeva. Vhodná pro pohodlné sezení dospělého (na trhu se objevují i zmenšené náhražky). Rozměry složeného lehátka: 138 x 59 x 6 cm. K dispozici několik barev. Cena se odvíjí od stavu lehátek: - béžová... (více v detailu)
Hlavní město Praha
510
 Kč
Křeslo závěsné relaxační houpací ratanové KOKON
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nové nepoužívané, s pružinou, bez stojanu. Bytelné, 9 žeber, pevné, kvalitní. Původní cena 5500,- Kč. Praktická, tmavě šedivá barva. Polštář. (Křeslo - houpačka výplet umělý ratan.) Předání České Bu... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 400
 Kč
Jídelní židlička a lehátko - Hauck Sit’n Relax 3v1
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Lehátko polohovatelné z polosedu do úplného lehu, židlička má též polohovatelná záda. Také je polohovatelná výška židličky/lehátka na konstrukci. Lehátko lze nasadit buď na konstrukci židličky (z tohoto důvodu jsme kupovali my, aby bylo lehátko výše), nebo na klasickou nízkou houpací konstrukci. Na odnímatelnou tyčku s plyšáky lze zavěsit i jiné závěsné hračky. Lehátko má popruhy na přenos. Celý popis zde: https://jidelni-zidlicky.heureka.cz/hauck-sit-n-relax-3v1-stretch-grey/ Lehátko bylo používané, potah nese lehké známky používání. Židlička byla při jídle vždy přikrytá, aby se neušpinil potah. Pětibodov... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 200
 Kč
Houpací křeslo WOLTU Relaxační křeslo
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Houpací křeslo WOLTU Relaxační křeslo Houpací křeslo polstrované dřevěnými lyžinami pro obývací pokoj Ložnice Balkon Tmavě šedá SKS30dgr O této položce VYSOKÝ KOMFORT: Houpací křeslo do obývacího pokoje je potaženo prodyšným potištěným flanelem a polstrováno pěnou s vysokou hustotou. Jeho základna jako čepele vám umožní vychutnat si houpání při čtení, sledování televize nebo poslechu hudby Ergonomické: křeslo ušák má vysoké, zakřivené opěradlo, hluboký, měkký sedák a pár mírně nakloněných područek, které poskytují optimální oporu pro vaše záda, boky a paže a účinně zmírňují únavu Robustní a stabilní: železný rám a masivní dřevěná pod... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 000
 Kč
Dětské houpací lehátko BADABULLE - jako nové.
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Dětské houpací lehátko BADABULLE - jako nové. Původní cena 1990,- Kč. Prodám za 1000,- Kč. Osobní odběr v Brně. Dětské lehátko - houpací, do 9 kg, s pratelným potahem, polohovací, skládací, vhod... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 000
 Kč
Podnožka s úložným prostorem IKEA
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nepoužívaná podnožka s velkým úložným prostorem v krásné tmavě modré barvě, kterou IKEA již v ČR nenabízí. Barevný potah lze lehce sundat a vyprat nebo vym... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 500
 Kč
Křeslo STRANDMON s podnožkou - tmavě šedá
Před 5 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Křeslo STRANDMON s podnožkou NORDVALLA v tmavě šedé barvě. Známky běžné... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 000
 Kč
Zahradní lehátko
Před 6 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Prodám tři zahradní lehátka skládací. Dobře skladné, lze volit sklon na nohy a na ležení a sezení. Nejde sklonit do úplného rovného lehnutí . Šedá barva. Spodek noh, vlivem toho, že lehátka byla... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 500
 Kč
Relaxační lehátko
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám nové relaxační lehátko. Čalounění je z šedé sametové brou... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 600
 Kč
Zahradní houpačka Nella orange Happy Green
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Kovová venkovní houpačka v oranžové barvě na zahradu, abyste si mohli užívat relax za svitu sluníčka. Díky naklápěcí stříšce se můžete schovat do stínu. Ocelová konstrukce zajistí dostatečnou stabilitu. Houpačka je vhodná pro 3 osoby. Rozměry: šířka 190 cm, hloubka 115 cm, výška 180 cm, šířka sedu 138 cm, hloubka sedu 49 cm, výška ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 590
 Kč
Lehatko Babybjorn
Před 6 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Velmi prakticke lehatko se tremi polohami pro kojence, svedska znacka Babybjorn. Velmi lehke, skladne, jednoduse pratelny potah, bezpecnostni pas. Dite se houpe vlastnim pohybem. Potah je jiz nekolikrat pr... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Nábytek