dyson v8 motorhead (luxusní akumulátorový vysavač)

Prodáno
Karlovarský kraj
dyson v8 motorhead (luxusní akumulátorový vysavač), v záruce již není, ale je plně funkční, dobrý stav, vše originální, více viz. foto. Kovov
Karlovarský kraj
2 999
 Kč

Podobné inzeráty

Ruční vysavač Dyson
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - SBAZAR
typ V8, nový, pouze odzkoušený, nevhodný dárek, nevyužiji, je ti... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
7 900
 Kč
Dyson V8
Před 4 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Nabízím ve velmi pěkném stavu tyčový a ruční vysavač Dyson V8 včetně nabíječky, podlahového nástavce, nástavce na koberec a dalšího nástavce. Výkonný, všestranný a tichý, jednoduše se přemění na ruční vysavač, bezdotykové vysypávání sběrné nádoby, čas nabíjení cca 5 hod,... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 500
 Kč
Dyson V8
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím ve velmi pěkném stavu tyčový a ruční vysavač Dyson V8 včetně nabíječky, podlahového nástavce, nástavce na koberec a dalšího nástavce. Výkonný, všestranný a tichý, jednoduše se přemění na ruční vysavač, bezdotykové vysypávání sběrné nádoby, čas nabíjení cca 5 hod, ... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 500
 Kč
HONITURE S15 Akumulátorový vysavač 450W
Před 6 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
vysavač 38 kpa/55 minut tyčový vysavač s OLED obrazovkou, dobíjecí baterie, kartáč proti zamotání, lehký vysavač Akumulátorový vysavač S15 se silným sáním až 33 000 Pa dokáže snadno vyčistit prach a nečistoty, jako je stelivo pro kočky, drobky krmiva pro psy a chlupy domácích mazlíčků. Pomocí 3 nastavitelných převodů si také můžete zvolit sání podle potřeby. Nejen díky silnému výkonu pro efektivní čištění, ale díky nejnovějšímu 450W bezkartáčovému digitálnímu ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 600
 Kč
bezkabelový vysavač Hoover, nabíjecí
Před 15 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Akumulátorový vysavač, bezdrátové provedení s neomezeným dosahem. Jmenovité napětí (V) 18 Doba provozu baterie (min) 30 Doba provozu v Max provozu (min) ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
Nástavce vysavače Dyson DC51 nástavec náhradní díl
Před 26 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízím nástavce od vysavače Dyson DC51 Multi Floor. Jedná se o 5 kusů z toho 4 ks jsou nepoužité. Jeden byl méně používaný, ale je plně funkční včetně rotujících součástí a celých štětinek. Možná mohou nástavce pasovat i do jiných typů vysavačů Dyson. Případně Vám mohu nabidnout na nádhradní díly celý vsavač Dyson DC51 Multi Floor, je funkční, vysává, ale používáním je poškozený. Jako např. pr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 000
 Kč
Dyson DC45 (ruční akumulátorový tyčový vysavač)
Před 58 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Dyson DC45, při stěhování se našel tento ruční akumulátorový tyčový vysavač. Bohužel bez dalšího příslušenství, to jsem již nenašel (pouze jak je na... (více v detailu)
Karlovarský kraj
999
 Kč
Tyčový akumulátorový vysavač Electrolux
Před 70 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám použitý tyčový akumulátorový vysavač Electrolux Ergorapido. Po výměně baterie v Avacomu před několika lety. Nyní funkční, ale ča... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
SILVERCREST Aku ruční podlahový vysavač 2 v 1
Před 71 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Vysavač byl používaný, bez vad v super stavu. Pouze lehké poškrábaní ručního vysavače, viz foto. Pouze osobní odběr. Napětí: 100240 V, 5060 Hz Doba provozu: cca 25 minut (režim High) / cca 42 minut (režim ECO) Doba nabíjení: cca 6 hodin Bezsáčková technologie se systémem dvojitého filtru Odnímatelná jednotka ručního vysavače pro flexibilní použití jako ruční přístroj 2 stupně rychlosti při použití jako podlahový vysavač: výkonný a úsporný EC... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 400
 Kč
Roboticky vysavač rowenta
Před 75 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Prodám roboticky vysavač, ve skvělém stavu. Má spoustu příslušenství, mop (modrý hadr jsme vůbec nepoužívali) Do října 2024 v záruce. Byli jsme s ním moc sp... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 900
 Kč
Roboticky vysavac Hoover H-GO 300 Hydro
Před 81 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Roboticky vysavac, akumulatorovy provoz, gyroskopicka navigace, 5 pr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
Vysavač Dyson DC 52
Před 103 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám vysavač Dyson DC 52 použitý
Hlavní město Praha
3 000
 Kč
Ruční vysavač Philips 4,8 V, akumulátorový
Před 85 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Ruční akumulátorový vysavač Philips 4,8 V. Nutno vyměnit baterie.
Hlavní město Praha
50
 Kč
Philips PowerPro Aqua 3in1 - bezdrátový vysavač
Před 202 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
- plně funkční - Tyčový vysavač PHILIPS FC6404 / 01 - Vysavač, mop a ruční vysavač - 3 v 1 bezdrátový tyčový vysavač nabíjení 5 h vysává a vytírá jedním tahem 0,2l nádržka na čistou vodu hlučnost 83 dB kapacita nádoby na prach 600 ml trojitý filtrační systém lithium-iontový akumulátor o výkonu 18 V výdrž baterie až 40 minut Technologie PowerCyclone pro vysoký výkon vysávání Nový systém vytírání s optimálním vlhčením na všechny tvrdé podlahy Ruční vysávání na nábytek a těž... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 000
 Kč
Buture Pro akumulátorový vysavač 450W/38kpa
Před 169 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Buture Pro akumulátorový vysavač 450W/38kpa Výkonný vysavač s inteligentním automatickým režimem, barevný dotykový displej, až 55 minut, nádoba na prach 1,5 l, lehký vysavač na chlupy domácích mazlíčků z tvrdé podlahy Vysavač má tři úrovně sání 38KPA~30Kpa~18kpa. Dokáže efektivně vyčistit chlupy domácích mazlíčků, kávová zrna, obilí, kočky. stelivo, výkaly domácích mazlíčků, zbytky papíru, mouka, prach atd. zajišťující hloubkové čištění vašeho domova. Bezdrátový vysavač Buture Pro BP10 snadn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 999
 Kč
Další nabídky najdete zde: Domácí spotřebiče