Forma na BETONOVÉ ZAHRADNÍ KVĚTINÁČE 35x35x50 cm - betonová

Forma na BETONOVÉ ZAHRADNÍ KVĚTINÁČE 35x35x50 cm - betonová
Před 110 dny - HYPERINZERCE
Inzerát se týká formy na výrobu betonových květináčů o rozměru 35x35x50 cm. Naše formy na zahradní květináče zaručují vysokou kvalitu a opakovatelnost ve výrobě. Největší výhodou našich forem je rychlost výroby díky použití otevíracího mechanismu s klíny a její vysoká odolnost díky použití přídavných výztuh. Sada s formičkou na zahradní květináče obsahuje klíny, které umožňují přesný přítlak na formu a vnitřní přepážku, díky které lze z jedné formy vyrobit dva zahradní květináče. Dostupné verze: verze bez zkosení hran a se zkosením na každé hraně. Květináče je možné vyrobit v individuálně přizpůsobených velikostech. Každý prvek PŘESNĚ (v toleranci do 0,2 mm) nařežeme na laseru, násl... (více v detailu)
Před 110 dny
20 599
 Kč

Podobné inzeráty

Designový ocelový květináč XL
Designový ocelový květináč XL
Před 3 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Designový ocelový květináč velký Květináč se hodí do každé domácnosti - díky jeho vkusnému vzhledu snadno doplní jakýkoliv interiér či exteriér. Dle dohody je možné na zakáz... (více v detailu)
Před 3 dny
Liberecký kraj
4 500
 Kč
Ratanový nábytek,zahradní sedačka, souprava, antracit 47 cm
Ratanový nábytek,zahradní sedačka, souprava, antracit 47 cm
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Ratanový nábytek, venkovní zahradní nábytek, sedačka, antracit. Zadní polštáře 7 cm tlusté. Spodní 7 cm tlusté. Originálně zabalená se zárukou. Nová. Možné odeslat na dobírku za 499,-. Z Německa. Krásná sestava. Ratanová sedačka se skládá z jednotlivých prvků s odnímatelnými polštáři a stolem se skleněnou deskou. Díky tlustým zadním polštářům a 7 cm tlustým sedákům se budete při posezení s vašimi přáteli nebo vašem odpočinku v sedačce cítit pohodlně a velice příjemně, vaše pohodlí bude zajištěno a vždy si příjemně a skvěle odpočinete. Části ratanové sedačky lze libovolně kombinovat a upravovat - obrázek znázorňuje jednu možnou aplikaci, ale lze sestavit i jinak lze potřeb a možnosti umístění v domě či na zahrad... (více v detailu)
Před 4 dny
Středočeský kraj
16 999
 Kč
zahradní ratanový nábytek  185 cm ,černá mix
zahradní ratanový nábytek 185 cm ,černá mix
Před 14 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Prodám nový zahradní ratanový nábytek. Dávám garanci vrácení peněz, že je nábytek nový, originál včetně návodu zabalený, nikdy nepoužitý a zcela funkční. Popis: Exkluzivní nábytek, který je z syntetického vlákna, vyvinuté speciálně pro venkovní nábytek. To z něj dělá zcela odolný proti povětrnostním vlivům, odolný proti UV paprskům, proti znečištění. Snadno se čistí a je šetrný k životnímu prostředí. Nábytek lze používat v každém počasí po celý rok, bez ohledu na jakákoliv p... (více v detailu)
Před 14 dny
Karlovarský kraj
8 999
 Kč
Ručně kovaný dvouramenný květináč
Ručně kovaný dvouramenný květináč
Před 17 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Umělecky kovaný květináč který ukazuje různé kovářské postupy jako třeba kované voluty, lístečky, koule a spony. Vytváří dokonalý pohled na černé řemeslo. Každý detail vypráví příběh o vášni pro kovářství a touze po unikátním stylu. Přenest... (více v detailu)
Před 17 dny
Pardubický kraj
1 850
 Kč
Zahradní květináč beton - kámen
Zahradní květináč beton - kámen
Před 27 dny - SBAZAR
Jedná se o dva zahradní květináče.Průměr: 60cmVýška: 16cm¨Cena 1200 je za kus.
Před 27 dny
1 200
 Kč
Zahradní domek "Udo" 480x300 cm.
Zahradní domek "Udo" 480x300 cm.
Před 30 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Udo je kvalitní roubený zahradní domek se sedlovou střechou vhodný na každou zahradu se širokými poloprosklenými dveřmi a dvěma okny v přední části - je tedy pěknou dekorací zahrady. Díky oknům v něm navíc bude dostatečné světlo. Sila dřeva 28 mm!Zahradní domek má přírodní barvu bez jakékoliv povrchové úpravy a je připraven k dalším nátěrům a impregnacím. Dodáváme jako stav... (více v detailu)
Před 30 dny
Hlavní město Praha
57 300
 Kč
Zahradní domek "Paloma" 4x4m
Zahradní domek "Paloma" 4x4m
Před 31 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Paloma 4x4, sila dřeva 34mm! To je kvalitní roubený zahradní domek vhodný na každou zahradu. Díky dvoukřídlým dveřím lze dovnitř schovat i větší předměty. Paloma je tedy nejen dekorací zahrady, ale také praktickým pomocníkem. Plocha 14,4 m. Dodáváme jako stavebnici v rozloženém stavu. ... (více v detailu)
Před 31 dny
Hlavní město Praha
73 900
 Kč
plechova garaz, zahradni domek, domecek na naradi
plechova garaz, zahradni domek, domecek na naradi
Před 36 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Dodávame domki, stavebni budy, domecek na naradi, plechove garáže, atď., Zesílená konstrukce stěn z jokloviny (30x30x1,5mm), sloup cca každý metr. Barvy z palety RAL. Zámek FAB s klikou. Spád střechy dozadu, vpřed, vbok ,dvouspádová.Možnost vyrobit i v jiných rozměrech, za příplatek :okna, dveře jednokřídlé, dvoukřídlé, výklopná vrata (i na dálkové ovládání), antikondenzační filc.Jiné rozměry, nacenění na tel.čísle nebo zašlete nákres na email.V c... (více v detailu)
Před 36 dny
Plzeňský kraj
22 990
 Kč
Zahradní nábytek
Zahradní nábytek
Před 37 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Výroba zahradního nábytku ze dřeva. Dle požadavků zákazníka Lze vyrobit i jiné dřevěné výrobky.Rozměry setu:Stůl - 180 x 80 x 4,6Lavice ... (více v detailu)
Před 37 dny
Moravskoslezský kraj
7 700
 Kč
AKU sekačka AL-KO EASY 3.82 Li EASY
AKU sekačka AL-KO EASY 3.82 Li EASY
Před 46 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Lehká a elegantní sekačka AKU AL-KO EASY 3.82 Li EASY Díky nízké hmotnosti plastového tělesa a z toho vyplývající vysoké manévrovatelnosti při šířce sečení 38 cm je akumulátorová sekačka 38.2 Li Easy ideální pro údržbu menších a středních zahrad. 18V lithium-iontová baterie zajišťuje efektivní práci na trávnících o rozloze až 300 m?. S řadou baterií AL-KO 18 V Bosch Home & Garden compatible jste díky našemu četnému zahradnímu nářadí dokonale vyba... (více v detailu)
Před 46 dny
Jihomoravský kraj
8 490
 Kč
Branka zahradní 120 x 100 cm + pletivo
Branka zahradní 120 x 100 cm + pletivo
Před 50 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám zahradní branku 120 x 100 cm, vypletená poplastovaným pletivem, zámek FAB, barva zelená. Součástí branky jsou 2 sloupky. Dále prodám poplast... (více v detailu)
Před 50 dny
Hlavní město Praha
4 500
 Kč
forma na zahradní dlaždice
forma na zahradní dlaždice
Před 50 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Forma na cementovou dlažbu pro nádvoří a zahradní cesty. Plastová pevná, původní cena 550,- kč, možno ověřit na internetu a nyní prodávám za 350,-+poštovné 80,... (více v detailu)
Před 50 dny
Jihomoravský kraj
380
 Kč
Květník, květináč venkovní, zahradní váza
Květník, květináč venkovní, zahradní váza
Před 57 dny - SBAZAR
2x Zahradní váza, květináč okrasný.Patina, pískovec.Používané, sta... (více v detailu)
Před 57 dny
790
 Kč
plastový  zahradní obrubník, 3 nová balení po 20 m
plastový zahradní obrubník, 3 nová balení po 20 m
Před 62 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Odběr a platba pouze osobně, původní cena 1000 Kč/balení.3 celá nová balení, v každém balení 20 m, celkem tedy 60 m.Obrubníky Garden Edge Hobby vám vyřeší neviditelné ohraničení keřů, stromů, záhonů na vaší zahradě. Pro profesionální použití v parcích, obchodních center či průmyslových objektů využijete zesílené obrubníky Garden Edge Profi. Vlastnosti a výhody zahradního obrubníku Garden Edge Hobby je plně funkční pro profesionální oddělení trávníku od okrasných ... (více v detailu)
Před 62 dny
Kraj Vysočina
1 400
 Kč
Zahradní plastový obrubník sada 5m - nové zboží
Zahradní plastový obrubník sada 5m - nové zboží
Před 1188 dny - HYPERINZERCE
Objednávejte telefonicky, e-mailem, nebo přímo v našem e-shopu - PRAKTICKÝ OBCHOD...Odkaz na tento produkt naleznete níže... Zasíláme na dobírku...Na zboží poskytujeme záruku 24 měsíců... Uvedená cena platí za sadu 5m. Objednat si můžete libovolné množství. Máte rodinný dům se zahradou a přemýšlíte, jak oddělit jednotlivé travnaté plochy? Vyzkoušejte náš tip – zahradní plastový obrubník. Zahradní plastový obrubník najde své uplatnění zejména v zahradní architektuře. Plastový obrubník je vhodný zejména v místech, kde je potřeba oddělit travnatý povrch od ostatních ploch. Největší výhodou zahradního plastového obrubníku je zejména jeho čtyřcentrimetrový pojezdový boční okraj, záměrně umístěný do travnaté plochy, díky němuž vždy vysečete trávu zahradní sekačkou bez nutnosti použít křovinořez či strunovou sekačkou. Další jedinečnou vlastností zahradního plastového obrubníku je možnost skládání obrubníků za sebe a to až do úhlu 90° na jednu a 45° na druhou stranu, aniž by vznik... (více v detailu)
Před 1188 dny
589
 Kč
Zahradní plastový obrubník sada 5m - nové zboží
Zahradní plastový obrubník sada 5m - nové zboží
Před 1188 dny - HYPERINZERCE
Objednávejte telefonicky, e-mailem, nebo přímo v našem e-shopu - PRAKTICKÝ OBCHOD...Odkaz na tento produktpřímo do našeho obchodu zde: https://www.praktickyobchod.cz/zahradni-plastovy-obrubnik-5-m Zasíláme na dobírku...Na zboží poskytujeme záruku 24 měsíců... Uvedená cena platí za sadu 5m. Objednat si můžete libovolné množství. Máte rodinný dům se zahradou a přemýšlíte, jak oddělit jednotlivé travnaté plochy? Vyzkoušejte náš tip – zahradní plastový obrubník. Zahradní plastový obrubník najde své uplatnění zejména v zahradní architektuře. Plastový obrubník je vhodný zejména v místech, kde je potřeba oddělit travnatý povrch od ostatních ploch. Největší výhodou zahradního plastového obrubníku je zejména jeho čtyřcentrimetrový pojezdový boční okraj, záměrně umístěný do travnaté plochy, díky němuž vždy vysečete trávu zahradní sekačkou bez nutnosti použít křovinořez či strunovo... (více v detailu)
Před 1188 dny
589
 Kč
Betonová žumpa
Betonová žumpa
Před 117 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Betonová žumpa. Svoje služby klientom ponúkame už dvanásť rokov. Vyrábame formy na výrobu betónových výrobkov: betónové šachty, hrobky, nádrže, autoservisné kanály, záhradné pivnice a mnoho ďalších produktov. Vyrábame „ľahké formy“, ktor... (více v detailu)
Před 117 dny
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Silikon pro formy 20 kg
Silikon pro formy 20 kg
Před 1405 dny - Středočeský kraj - PROFIT_INZERCE
*Cena bez DPH Naše stránky www. dcra. eu +4915785749825 WhatsApp, Telegram, Viber. Silikonová kaučuková hmota s vysokou pevností v tahu, velmi elastická a vyvinutá především pro výrobu komplikovaných forem (jednodílných či vícedílných) např. podpěr pro pouzdrovité formy. Velkou výhodou je, že si s tímto materiálem můžete vytvořit jednodíln&e acute; formy na výrobu trojrozměrných figurek. Nepotřebujete tedy žádné další dvou a vícedílné formy. Negativní formy vyrobené ze KunstSil-30 jsou tak elastické, že je lze sejm... (více v detailu)
Před 1405 dny
Středočeský kraj
4 775
 Kč
Silikon pro formy 5 kg
Silikon pro formy 5 kg
Před 1405 dny - Středočeský kraj - PROFIT_INZERCE
*Cena bez DPH Naše stránky www. dcra. eu +4915785749825 WhatsApp, Telegram, Viber. Silikonová kaučuková hmota s vysokou pevností v tahu, velmi elastická a vyvinutá především pro výrobu komplikovaných forem (jednodílných či vícedílných) např. podpěr pro pouzdrovité formy. Velkou výhodou je, že si s tímto materiálem můžete vytvořit jednodíln&e acute; formy na výrobu trojrozměrných figurek. Nepotřebujete tedy žádné další dvou a vícedílné formy. Negativní formy vyrobené ze KunstSil-30 jsou tak elastické, že je lze sejm... (více v detailu)
Před 1405 dny
Středočeský kraj
1 288
 Kč
polyuretan pro formy 20kg
              video
polyuretan pro formy 20kg video
Před 1402 dny - Středočeský kraj - PROFIT_INZERCE
*Cena bez DPH Dvousložkový formovací polyuretan pro výrobu forem AbForm Ekopur-60A Díky své nízké viskozitě a malému smrštění se snadno nalévá a přesně přenáší i ty nejjemnější povrchové detaily. Úplné vytvrzení trvá jen málo času. Hotové formy se liší vytrvalostí a flexibilitou, stejně jako vysokou odolností proti oděru. https://youtu. be/pJb54W6-Nhk Výroba forem na betonové a sádrové výrobky: - zahradní figurky - ... (více v detailu)
Před 1402 dny
Středočeský kraj
2 813
 Kč
Silikon pro formy 50 kg
Silikon pro formy 50 kg
Před 1405 dny - Středočeský kraj - PROFIT_INZERCE
*Cena bez DPH Naše stránky www. dcra. eu +4915785749825 WhatsApp, Telegram, Viber. Silikonová kaučuková hmota s vysokou pevností v tahu, velmi elastická a vyvinutá především pro výrobu komplikovaných forem (jednodílných či vícedílných) např. podpěr pro pouzdrovité formy. Velkou výhodou je, že si s tímto materiálem můžete vytvořit jednodíln&e acute; formy na výrobu trojrozměrných figurek. Nepotřebujete tedy žádné další dvou a vícedílné formy. Negativní formy vyrobené ze KunstSil-30 jsou tak elastické, že je lze sejm... (více v detailu)
Před 1405 dny
Středočeský kraj
11 707
 Kč
Silikon pro formy 25 kg
Silikon pro formy 25 kg
Před 1405 dny - Středočeský kraj - PROFIT_INZERCE
*Cena bez DPH Naše stránky www. dcra. eu +4915785749825 WhatsApp, Telegram, Viber. Silikonová kaučuková hmota s vysokou pevností v tahu, velmi elastická a vyvinutá především pro výrobu komplikovaných forem (jednodílných či vícedílných) např. podpěr pro pouzdrovité formy. Velkou výhodou je, že si s tímto materiálem můžete vytvořit jednodíln&e acute; formy na výrobu trojrozměrných figurek. Nepotřebujete tedy žádné další dvou a vícedílné formy. Negativní formy vyrobené ze KunstSil-30 jsou tak elastické, že je lze sejm... (více v detailu)
Před 1405 dny
Středočeský kraj
5 912
 Kč
polyuretan pro formy 25kg
              video
polyuretan pro formy 25kg video
Před 1402 dny - Středočeský kraj - PROFIT_INZERCE
*Cena bez DPH Dvousložkový formovací polyuretan pro výrobu forem AbForm Ekopur-60A Díky své nízké viskozitě a malému smrštění se snadno nalévá a přesně přenáší i ty nejjemnější povrchové detaily. Úplné vytvrzení trvá jen málo času. Hotové formy se liší vytrvalostí a flexibilitou, stejně jako vysokou odolností proti oděru. https://youtu. be/pJb54W6-Nhk Výroba forem na betonové a sádrové výrobky: - zahradní figurky - ... (více v detailu)
Před 1402 dny
Středočeský kraj
3 444
 Kč
polyuretan pro formy 15kg
              video
polyuretan pro formy 15kg video
Před 1402 dny - Středočeský kraj - PROFIT_INZERCE
*Cena bez DPH Dvousložkový formovací polyuretan pro výrobu forem AbForm Ekopur-60A Díky své nízké viskozitě a malému smrštění se snadno nalévá a přesně přenáší i ty nejjemnější povrchové detaily. Úplné vytvrzení trvá jen málo času. Hotové formy se liší vytrvalostí a flexibilitou, stejně jako vysokou odolností proti oděru. https://youtu. be/pJb54W6-Nhk Výroba forem na betonové a sádrové výrobky: - zahradní figurky - ... (více v detailu)
Před 1402 dny
Středočeský kraj
2 149
 Kč
Silikon pro formy 10 kg
Silikon pro formy 10 kg
Před 1405 dny - Středočeský kraj - PROFIT_INZERCE
*Cena bez DPH Naše stránky www. dcra. eu +4915785749825 WhatsApp, Telegram, Viber. Silikonová kaučuková hmota s vysokou pevností v tahu, velmi elastická a vyvinutá především pro výrobu komplikovaných forem (jednodílných či vícedílných) např. podpěr pro pouzdrovité formy. Velkou výhodou je, že si s tímto materiálem můžete vytvořit jednodíln&e acute; formy na výrobu trojrozměrných figurek. Nepotřebujete tedy žádné další dvou a vícedílné formy. Negativní formy vyrobené ze KunstSil-30 jsou tak elastické, že je lze sejm... (více v detailu)
Před 1405 dny
Středočeský kraj
2 435
 Kč
Další nabídky najdete zde: Nářadí a stavebnictví