Pec na pizzu přenosná

Prodáno
Středočeský kraj
Dvakrát použitá přenosná pec na pizzu, jako nová,jen z jedné strany trochu znečištěný kámen. Praktické skládací nožky a obal na
Středočeský kraj
1 899
 Kč

Podobné inzeráty

Postýlka přenosná
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám skládací přenosnou postýlku/ohrádku i s přebalovacím pulte... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
500
 Kč
Pekárna domácí Tefal Pain Delices peče dobře
Pekárna domácí Tefal Pain Delices. Používaná celkem 3x. Plně funkční. Peče dobře. 22 programů. Odlože... (více v detailu)
Pizza pec XL4, vyrobeno v Itálii
Před 2 dny - HYPERINZERCE
Profesionální pizza pec na 4 x pizza pr. 36 cm, šamotové dno, kvalitní provedení z Itálie. Samostatně ovládané horní a dolní topné těleso; kontrolní teploměr; nerezové provedení; o... (více v detailu)
26 990
 Kč
Plynová pizza pec
Před 6 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Plynová pizza pec 1 kus od GMG Zakoupena v Německu Kapacita: 4 x pizza 30 cm Cena je 29 000 Kč
Jihočeský kraj
29 000
 Kč
Satellite, stojan pro odvíjení kabelů (skládací, přenosný)
Před 3 dny - HYPERINZERCE
Satellite, skládací přenosný stojan pro odvíjení kabelových cívek, malých bubnů a smotků. Velký průměr - 750... (více v detailu)
Neuvedeno
Vysavač Bissell 17132 CrossWave
Před 2 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Bissell CrossWave 17132 je multifunkční vysavač určený k efektivnímu vysávání či vytírání nečistot a následnému vysoušení všech typů tvrdých podlah. K jednodušší údržbě přispěje praktická duální nádrž na vodu, která odděluje znečištěnou vodu... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 000
 Kč
Dvojitá pizza pec Mirror (dvoupatrová)
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám kvalitní dvoupatrovou pec na pizzu značky Mirror (Španělsko) včetně nerezového podstavce na míru s jednou policí. Rozměry pece jsou cca š76, v53, h70cm (s podstavcem je výšk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 000
 Kč
Přenosný ohřívací box čtyři nerez nádoby, obsah 2L
Před 6 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Lunch Box 4 LINERS 230V - 230V přenosný ohřívací box, čtyři nerezové nádoby, obsah 2L. Přenosný ohřívací box, čtyři nádoby o celkovém obsahu 2L. Tento Lunchbox je díky nerezovým boxům určený pro suché i mokré pokrmy a vnitřní nerezové nádoby můžete vyjmout a pohodlně umýt např. v myčce... (více v detailu)
Ústecký kraj
500
 Kč
Dvojitá pizza pec Mirror (dvoupatrová)
Před 8 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám kvalitní dvoupatrovou pec na pizzu značky Mirror (Španělsko) včetně nerezového podstavce na míru s jednou policí. Rozměry pece jsou cca š76, v53, h70cm (s podstavcem je výš... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 000
 Kč
Přenosná skládací vana
Před 9 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Inzeruji nový nerozbalený a tedy nepoužitý kus. Jedná se o přenosnou skládací vanu vhodnou jak do domácích, tak i venkovních p... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
700
 Kč
Pizza pec na 4 x pr. 35 cm
Před 9 dny - HYPERINZERCE
Pizza pec jednokomorová, šamotové dno o síle 14 mm. Provedení na 4 x pizza o pr. 35 cm. Samostatné ovládání na horní i dolní těleso, teploměr, osvětlení, nerezové provedení, 50 - 500°C, výkon 5 kW /... (více v detailu)
15 990
 Kč
Přenosné masážní lehátko
Před 11 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Skládací přenosné masážní lehátko černé. Nepoužívané. Snadné skládání a rozkládání, přenosné pou... (více v detailu)
Olomoucký kraj
4 400
 Kč
Přenosný skládací gril 46x29,5x31,5 cm
Před 13 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Přenosný skládací gril 46x29,5x31,5 cm.
Liberecký kraj
390
 Kč
Polohovací cestovní postýlka
Před 14 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám cca 10x použitou polohovatelnou postýlku Zopa Yoga. Flexibilní skládací postýlka, ideální na Vaše cesty v šedé barvě za cenu 600Kč (původní cena 1700Kč). - Po složení je kompaktní a připravena na její přenášení. - Díky praktickým kolečkům (s možností zabrzdění) ji lze jednoduše přesouvat v prostoru dle potřeby. - Součástí je pohodlná matrace, kterou jednoduše umístíte do postýlky a zajistíte pomocí určených úchytů. - Praktickou kapsu na boční straně lze využít k odkládání potřebných dro... (více v detailu)
Středočeský kraj
600
 Kč
Pec na Pizzu zlevněno
Před 17 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Velká pec Bartscher CT 100 pro 4 ks pizzy o průměru 30 cm. Dno pizza pece je ze žáruvzdorného kamene. Samostatné ovládání horní a dolní komory nezávislými regulátory. - na 4 pizzy průměr 30 cm - rozměr vnitřní komory: Š ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 990
 Kč
Domácí pec na pizzu
V pořádku, párkrát použitá.
1 000
 Kč
Masážní lehátko HABYS 200x70 + přenosný obal na kolečkách
Před 17 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám profesionální dvoudílné dřevěné skládací masážní lehátko HABYS®. Minimálně použité, jako nové. Lehátko může být využito jako masážní, kosmetické, vyšetřovací nebo relaxační. Kupovala jsem ho před delší dobou a plánovala profesionálně používat, k čemuž nikdy nedošlo… Takže počet masáží na tomto lehátku provedených bude tak do 30. Ale tenkrát jsem chtěla kvalitu, takže jsem si připlatila a za lehátko ručím. Není problém si ho nejdřív nezávazně prohlédnout. Masážní stůl HABYS je velmi praktický, systém lanek zajišťuje jeho rychlé složení a rozložení, proto je vhodný i pro terapeuty, kteří pravidelně cestují za zákazníky. Přestože je lehátko přenosné... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 000
 Kč
Pec na pizzu ARIETTE 909
Před 19 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám používanou v velmi dobrém stavu pec na pizzu ARIETTE 909 příkon 1200 W tep... (více v detailu)
Hlavní město Praha
790
 Kč
Pizza pec na dřevo
Před 21 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím skládací pec na pizzu o rozměrech cca 400x400x850mm. Pec tvoří výpalky z 3mm silného plechu bez povrchové úpravy, 30mm silná žulová deska, která slouží jako pečící plocha a 20mm silná šamotová d... (více v detailu)
Olomoucký kraj
7 000
 Kč
Pizza pec na dřevo
Před 22 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Nabízím skládací pec na pizzu o rozměrech cca 400x400x850mm. Pec tvoří výpalky z 3mm silného plechu bez povrchové úpravy, 30mm silná žulová deska, která slouží jako pečící plocha a 20mm silná šamotová d... (více v detailu)
Olomoucký kraj
7 000
 Kč
BÉABA, nová cestovní postýlka 3 v 1
Před 20 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
NOVÁ cestovní postýlka 3in1 Travel Cot Easy Sleep francouzské značky Beaba. P.C 6399,- nyní 3990,- Evoluční skládací postýlka 3v1 bude děťátko provázet během celého období růstu a můžete ji využívat již od narození až do 36 měsíců. Postýlku bude moci vaše dítě využívat až ve třech fázích – od narození do 6 měsíců jako postýlku, od půl roku do 36 měsíců jako postel a zároveň jako ohrádku na hraní. Kromě těchto výhod je postýlka Travel Cot Easy Sleep lehká a kompaktní, rychle a jednoduše se skládá a díky velké tašce s rukojeťmi s ní můžete i cestovat. Díky této postýlce již nemusíte spoléhat na hotelové přistýlky nebo nestabilní postýlky na návště... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 990
 Kč
Sporák Bosch (300)
Před 25 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Osobní vyzvednutí, přeprava zboží kurýrní službou po cele ČR-zaslaní na dobírku. Naprosto plně funkční.Stav zboží použité.Na e-mail neodpovídám pouze po telefone děkuji.KVALITNÍ ZBOŽÍ Z NĚMECKÉHO DOVOZU. Bosch HKR39C220 Herdart Volně stojící sporák Série Řada Bosch 4 Energie a spotřeba Třída energetické účinnosti A Konvenční spotřeba energie 0,98 kWh Spotřeba energie horký vzduch/recirkulovaný vzduch 0,79 kWh Obecné informace Počet plotýnek 4 Počet pecí 1 Vlastnosti varné desky Materi... (více v detailu)
Ústecký kraj
6 000
 Kč
Stolní mixér SENCOR SBU 7676GD
Před 26 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Silný stolní mixér SENCOR SBU 7676GD je důležitým doplňkem do vaší kuchyně. Za pomoci příkonu 1500 W lze lehce připravit ovocné nápoje, mléčné koktejly, dezerty i polévky. Stolní mixér SENCOR SBU 7676GD vyvine až 28000 otáček za minutu. Vybírat si budete moci z 6 rozdíl... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 700
 Kč
Přenosné ohniště Goblet Happy Green
Před 44 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Přenosné ohniště využijete pokud máte jen malý balkón ale i na cesty, je totiž lehoučký a nezabere příliš místa. Navíc můžete sklopit nožky pro ještě větší úsporu místa. nad ohněm si můžete opéct buřty nebo můžete jen tak sedět a dívat se do plápolajících pl... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
599
 Kč
Přenosná chladička.
Před 48 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Přenosná chladnička na 12 i 220 V, vzhledem k nemožnosti cestovat nepoužitá.Jen osobní odběr.
Hlavní město Praha
680
 Kč
Další nabídky najdete zde: Domácí spotřebiče